JAK PŘIPRAVUJEME NAŠE KIMCHI?

visibility1159 Zobrazení comment0 komentářů list V: KimchiClub - Zajímavosti

Kimchi není žádná novinka, jeho vznik bývá datován již 600 až 1000 let před naším letopočtem. Kimchi salát, jak jej známe dnes, začal vznikat v Asii v 17. století. Fermentovaná zelenina má dlouhou historii. V dnešní době se však ukazuje, že účinky kimchi na lidský organismus mají vliv především na civilizační choroby současné doby.

Co tedy naše Kimchi obsahuje a jak dochází ke vzniku jeho benefitů pro lidský organismus?

Připravujeme pro Vás několik druhů Kimchi, a to jak ve více variantách intenzity ostrosti, tak nabízíme i klasickou či veganskou verzi. Avšak v každé naší lahvi Kimchi najdete následující suroviny:

  • pekingské zelí,
  • jarní cibulku,
  • bílou ředkev,
  • mrkev,
  • pórek,
  • cibuli,
  • česnek,
  • originální korejskou papriku,
  • zázvor.

Další ingredience se liší dle příslušného druhu. Přesné složení všech variant najdete v našem e-shopu.

Naše Kimchi pro Vás připravujeme především s láskou. Kromě dodržování přesného poměru všech surovin v každé lahvi, pečlivě dodržujeme také proces výroby. Kimchi opečováváme a zpracováváme přesně tak, aby mělo všechny prospěšné účinky pro lidský organismus. 

Na ty nejlepší věci je dobré si počkat. Právě proto na naše Kimchi čekáme vždy alespoň tři týdny. A proč? Stěžejním faktorem při výrobě tohoto korejského národního salátu je proces fermentace, neboli vznik Probiotických bakterií mléčného kvašení. K tomuto procesu dochází až po třech týdnech. Fermentace současně slouží jako konzervační mechanismus. Naše kimchi tak neobsahuje žádné konzervační látky nebo stabilizátory. Probiotické bakterie mléčného kvašení navíc, jak napovídá název, fungují jako přírodní probiotika. Kimchi pomáhá nejen udržovat zdravou střevní mikroflóru, ale vědecké studie také dokazují, že jeho pravidelná konzumace je vhodnou prevencí proti rakovině tlustého střeva.

Napsat komentář

Komentáře jsou zveřejněny až po schválení.
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December