KIMCHIBRAMBORÁK

visibility235 Zobrazení comment0 komentářů list V: KimchiClub - Novinky

Také milujete čerstvý jarní vzduch, slunce a piknik v trávě? My ano. A právě proto jsme vytvořili tento recept. Bramboráky s kimchi jsou lahodně pikantní a přitom šťavnaté. Jsou jedna, dvě hotové, dobře se přepravují a k jejich servírování nepotřebujete talíř ani příbor. Ideální občerstvení do parku nebo na zahradu. Vyzkoušejte.

Ingredience:

  • 350 g nastrouhaných syrových brambor 5 stroužků namačkaného česneku
  • 3 vejce
  • 300 g mouky (případně dle potřeby)
  • 150 g kimchi sweet and spicy
  • olej na smažení

Postup:
Z nahrubo nastrouhaných brambor slijeme přebytečnou vodu. Přidáme kimchi, vejce, namačkaný česnek a sůl. Vše promícháme a přidáme mouku. Těsto by mělo být moukou spojené a ne příliš vodnaté. Na rozpálenou pánev nalijeme olej a naběračkou rozetřeme odpovídající množství těsta. Opékáme dozlatova, otočíme a dopečeme. Servírujeme například s čerstvou zeleninou nebo salátkem.

Dobrou chuť!

Další dobroty s kimchi najdete v sekci Recepty.

Napsat komentář

Komentáře jsou zveřejněny až po schválení.
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December