KTERÉ KIMCHI VYBRAT?

visibility10921 Zobrazení comment0 komentářů list V: KimchiClub

Najdete u náš klasické kimchi, jeho pálivější, sladší a méně pálivou variantu. Myslíme také na vegany. A pro ty z Vás, kteří mají Rádi fermentovanou zeleninu, ale Kimchi jim nevyhovuje, jsme připravili Pickles s hlívou a kurkumou.

Kimchi Classic je na stupnici pálivosti kategorizovaný jako pikantní fermentovaný zeleninový salát se třemi chilli papričkami. Jedná se tak o pálivější variantu kimchi. Stejnou úroveň pálivosti jako Kimchi Classic má Kimchi 100% vegan, které se od klasického kimchi liší pouze jednou surovinou. Kimchi Classic obsahuje rybí omáčku, naproti tomu veganská varianta je zcela rostlinná a místo rybí omáčky obsahuje omáčku sojovou. Kimchi Classic je specifické svým nezaměnitelným aroma. Šťavnatost fermentované zeleniny v kombinaci s pikantností přenese vaše chuťové pohárky do zcela jiných dimenzí. Zažijte nezaměnitelný pocit osvěžení a zahřátí v jednom. 

Kimchi 100% vegan je na stupnici pálivosti kategorizovaný jako pikantní fermentovaný zeleninový salát se třemi chilli papričkami. Jedná se tak o pálivější variantu kimchi. Oproti Kimchi Classic má zcela rostlinné složení. Tyto dvě varianty se tak liší pouze jednou surovinou. Kimchi Classic obsahuje rybí omáčku, naproti tomu veganská varianta obsahuje omáčku sojovou.

Kimchi Mild je vhodnou variantu pro příznivce nepálivého jídla. Na stupnici pálivosti je kategorizovaný jako nepálivý zelený salát.

Kimchi Sweet & Spicy 100% vegan je na stupnici pálivosti kategorizován jako středně pikantní zeleninový salát se dvěma chilli papričkami. Kromě toho je oproti ostatním variantám jemně nasládlý, což v kombinaci s mírnou pálivostí vytváří ideální harmonii chutí.

Kimchi Sweet 100% vegan je na stupnici pálivosti kategorizován jako nepálivý zeleninový salát, kromě toho je jemně nasládlý. Současně je vhodný při příznivce veganské stravy, neboť jeho složení je zcela rostlinné. Oproti klasickému kimchi obsahuje namísto rybí omáčky sojovou omáčku.

Pickels s hlívou a kurkumou je jemný fermentovaný zeleninový salát. Na stupni pálivosti je řazen jako nepálivý. Navíc je také nekořeněný. Jedná se o vhodnou variantu pro ty, kterým vadí pálivost klasického kimchi, případně i jeho specifická chuť, nebo třeba jen chtějí kimchi proložit jiným fermentovaným salátem.

Napsat komentář

Komentáře jsou zveřejněny až po schválení.
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December