MADE WITH LOVE

visibility1374 Zobrazení comment0 komentářů list V: KimchiClub - Novinky

Máj je lásky čas. A s láskou je úzce propojený i vývoj a kompletní výroba našeho Kimchi. Bez lásky by vlastně ani nespatřilo světlo světa. Za vznikem našeho Kimchi stojí manželský pár, Dana a Libor. Ani jeden z nich dříve napracoval v gastronomii, ani jednomu z nich se z počátku kimchi chuťově a vůni moc nezamlouvalo. Ale jak už to s láskou často bývá, láska si nevybírá. A tak začali zkoumat a zkoušet různé recepty, až našli ten nejlepší. Poměrem chutí i zcela vyvážený a neodolatelný. A tak se zrodilo naše Kimchi. 

Kimchi vyrobené s láskou Vám, s láskou k Vašemu bříšku, Vaší pokožce, Vašemu zažívání i ke zdravému životnímu stylu. A jak je to možné?

Naše Kimchi má ideální poměr všech surovin, které působí pozitivně na střevní mikroflóru, podporují trávení, pomáhají v boji proti dermatitidě, zvýšené hladině cukru v krvi i proti současným civilizačním chorobám. Navíc k balení využíváme, co nejekologičtější materiály a myslíme tak i na přírodu.

Více o naší lásce ke Kimchi si můžete poslechnout v záznamu z pořadu Apetýt Českého rozhlasu Brno.

A aby té lásky v květnový čas nebylo málo, stále pro Vás připravuje různé druhy a nové varianty Kimchi. Můžete si tak vybrat z několika variant intenzity pálivosti, ale například i veganskou variantu. Svůj balíček kimchi si můžete poskládat dle svých chuťových preferencí. Více informací o našich variantách jdete v e-shopu. A pokud je ještě neznáte, doporučujeme vyzkoušet naši Kimchi testovací sadu.

Napsat komentář

Komentáře jsou zveřejněny až po schválení.
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December