Zdraví začíná ve střevech

visibility1348 Zobrazení comment0 komentářů list V: KimchiClub

Zdraví začíná ve střevech

že zdraví začíná ve střevech, věděl už slavný starověký lékař Hippokratés. Teprve moderní věda však dává těmto historickým moudrům konkrétní obrysy. Výzkumy posledního desetiletí prokázaly, že více než 68 % imunitního systému je soustřeďováno právě do našeho trávicího traktu, a především do slepého střeva.

Když neprobíhá správné trávení ve Vašich střevech, je to jednou z příčin vzniku potravinových intolerancí. V době, kdy každý druhý člověk na planetě trpí intolerancí na nějakou potravinu, je důležité udržovat svoji mikroflóru ve střevech v pořádku. 

Podle studie uvedené v časopise Journal of Applied Microbiology a publikované v článku https://vitalitis.cz/2018/04/21/kvasena-zelenina-nejlepsi-nase-zdravi-leci-od-artritidy-nesnasenlivosti-laktozy-traveni-helicobactera-pylory-az-rakovinu/# , dlouhodobé užívání fermentovaných produktů napomáhá ke snižování příznaků nesnášenlivosti laktózy, pomáhá odbourat následky nadměrné konzumace průmyslově zpracovaných potravin, přemíru přidaného cukru a vyrovnat nedostatek vlákniny a zeleniny ve stravě. 

Nejen proto, jsem si pro Vás připravili naši měsíční detoxikační kůru, která Vám pomůže s přirozenou obranyschopností, zažíváním a detoxikací organismu. Tento balíček Vám zajistí doplnění probiotik v té nejpřirozenější formě.

Ať už jste se rozhodli změnit svůj život v posledních dnech minulého roku, během "suchého února" ,dietou do plavek nebo kdykoliv během roku, náš balíček je určen přímo pro Vás ! 

Nastartujte svůj den naším shotem! Panák po ránu, který můžete! Náš Shot je plný probiotik, živin, zlepšuje zažívání a po dlouhé noci působí detoxikačně! Spolu s naší novinkou, s Kimchi s červenou řepou, které působí nejen blahodárně na Váš organismus, ale i detoxikuje a posiluje Vaši přirozenou imunitu! 

Složení balíčku: 3x Kim's SHOT 0,5L

                            1x Kimchi s červenou řepou 300g

                            1x KIM´S Crunchy Gochugaru 50g

Napsat komentář

Komentáře jsou zveřejněny až po schválení.
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December